Awesome

Sitter nu & kollar på träning för Peter Eriksson !
Är på ängelholms rf (nuvarande hemmaklubb) & sitter i dommartornet - själv. Bäst så när man bloggar :)
Det är sjukt kallt så elementen går för fullt, får hoppas det börjar hjälpa snart... ;P
Timmy mannen fick träna dressyr idag för Sara, han var riktigt fin ! Kul att allt jobb man lägger ner på dagarna verkligen ger resultat, det är som ett kvitto att man är på rätt väg.
Skäns skönt så nu är det bara full rulle med markarbete, mycket lydnad & disciplin. Och mycket lydnad i hoppningen så att han inte rusar utan backar upp själv till hinderna - tänker efter lite. Förlåt om jag gör dessa - tecknen ofta men det blir som en sammanfattning utav meningen typ.. haha.
Men han blir liksom ganska svår i hoppningen ibland, när han ser ett hinder så äre gasen i botten & sen far han iväg som en kanon men så ska det inte vara, han måste ha lugn takt i galoppen hela tiden.
När vi får honom lugn så tror ja att han kommer bli hellt perfekt. För han vill aldrig stanna och är helt 100% ärlig till hinder vilket jag tycker är helt underbart ! Har aldrig haft en häst som Timmy som är så himla glad och positiv till allting som har med hinder att göra.
Vi är verkligen ett team som hjälper varandra, även om jag råkar lägga honom lite fel av misstag så hjälper han till och hoppar och försöker göra det bästa av situationen.
I LOVE MY PONY, We are going to show them all !

Asså hur söt får man bli ? , Fälttävlan i .. ja.. :p

finaste <3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0